PC do 2000zł

• Thread starter Thread starter GrapciooPL
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
G

GrapciooPL

Gość
Cześć! Ostatnio szukam komputera do gier do 2000 zł. Macie jakieś propozycje? Co brać pod uwagę? Czekam na linki itp :P

Ciekawe... lecz znalazłem coś innego i nie wiem czy warto.
Ten set jest powyżej 2000 zł:

Procesor: Intel Core i5-4460
Karta Graficzna: GeForce GTX 745
Pamięć RAM: 8 GB
Pojemność Dysku: 1000GB

Jest to oczywiscie set sklepowy lecz mam pewne watpliwosci.
Czy warto? Czy sama ta karta graficzna coś uciągnie? Z tego co czytalem to niektorzy narzekają na tą kartę.

Nie polecam nigdy kupować komputerów składanych z allegro itp. Co do Neonet nie mam zdania, nie znam tego sklepu.

Zajrzyj TU - moim zdaniem bardzo dobra firma, kupowałem u nich wiele razy części i nigdy mnie nie zawiedli. Znają się na rzeczy i jeżeli oferują składane komputery to w dobrej jakości, cenie i kompatybilności.

edit: Z tego co przeczytałem w specyfikacjach nie ma do czego się przyczepić, a prawie mieści się w 2000zł.
http://www.morele.net/komputer-morele-super-efficient-g2300-g-data-internet-security-707107/

ew. może jakąś inną kartę graficzną tańszą / droższą.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ok dzięki wielke za takie szybkie odpowiedzi :p Jak będę miał czas dokładnie przyjrzę się tym setom. Jeśli jeszcze ktoś ma jakieś propozycje to ja nadal czekam :P

nie interesowałaby Cię bardziej konsola ? :) Xbox z wystawy nie więcej niż 1200 zł, darmowe 4 gry w miesiącu, duży rynek gier używanych i częste promocje 75 % na fajne gry. W 1,5 miesiąca zapchałem cały dysk, i do tego miałem 5 gier na płytach np : Wiedźmin 3, Dragon Age Inkwizycja... A nie wydałem więcej niż 1500 w okolicach 1450. Po prostu polowałem na okazję :). No ale jeśli wolisz komputer to dobry model przedstawił kolega Primo powyżej z gtx 950... Choć z komputerami jest ten problem że do wszystkiego wystarczy trochę dopłacić i jest o wiele większa wydajność, ale tam stówka, tam stówka i wychodzi zestaw za 3000 :)

Back
Do góry