macan Użytkownik 5 2 10 5 1 Maj 8, 2011 #1 Która ze stolic jest według Was najpiękniejsze, która cieszy oko? W której lubicie najbardziej przebywać? To tak. Najwięcej czasu spędzam w orgri ale uwielbiam Thunder Bluff. Nie wiem czemu nawet :<
Która ze stolic jest według Was najpiękniejsze, która cieszy oko? W której lubicie najbardziej przebywać? To tak. Najwięcej czasu spędzam w orgri ale uwielbiam Thunder Bluff. Nie wiem czemu nawet :<
Matti Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 10 5 30 20 15 40 40 10 2 20 10 5 1 Maj 8, 2011 #2 Najpiękniejsze było Stormwind póki nie przerobili go w Cataclysmie i wydaje się być strasznie ciasne... aktualnie najpiękniejszy jest Orgrimar ;D.
Najpiękniejsze było Stormwind póki nie przerobili go w Cataclysmie i wydaje się być strasznie ciasne... aktualnie najpiękniejszy jest Orgrimar ;D.
N Nietzsche Gość Maj 9, 2011 #3 Nie byłem jeszcze w Orgri po Cata, to się nie wypowiem. :< Ale bardzo mi się podoba w Deepholm.
N Nietzsche Gość Maj 15, 2011 #4 W BC stolica ludzi jak i zarówno elfów była raczej taka sama jak w klasyku. :D
H Hageshisa Gość Maj 20, 2011 #5 Matti napisał: Najpiękniejsze było Stormwind póki nie przerobili go w Cataclysmie i wydaje się być strasznie ciasne... aktualnie najpiękniejszy jest Orgrimar ;D. Kliknij aby rozwinąć... A widzisz moim zdaniem to właśnie teraz SW nabrało takiego klimatu wielkiego, ważnego miasta. Małe, wąski uliczki. Ogromy ściśniętych, przepychających się podróżników i graczy. Kocham to !!. For The Alliance ;]
Matti napisał: Najpiękniejsze było Stormwind póki nie przerobili go w Cataclysmie i wydaje się być strasznie ciasne... aktualnie najpiękniejszy jest Orgrimar ;D. Kliknij aby rozwinąć... A widzisz moim zdaniem to właśnie teraz SW nabrało takiego klimatu wielkiego, ważnego miasta. Małe, wąski uliczki. Ogromy ściśniętych, przepychających się podróżników i graczy. Kocham to !!. For The Alliance ;]