O olo123 Gość Grudzień 26, 2011 #1 Mam COD MW3 na XBOX 360 i mam problem. Niewiem o co chodzi bo przeszedlem kampanie i mam z konczone 50%!!! NIe wiem o co chodzi POMOCY!!!!!!! :?: :?:
Mam COD MW3 na XBOX 360 i mam problem. Niewiem o co chodzi bo przeszedlem kampanie i mam z konczone 50%!!! NIe wiem o co chodzi POMOCY!!!!!!! :?: :?:
Z zlupl Gość Grudzień 26, 2011 #2 Ha ja mam taki sam ,,Problem" w MW2 i pewnie o to chodzi że nie zdobyłeś wszystkich odznaczeń ....
A Anonymous Gość Grudzień 26, 2011 #3 zrobiłeś wszystkie poziomy trudności ? znalazłeś wszystkie dane nieprzyjaciela (czy jak to tam się nazywało?) ? To już masz odpowiedź...
zrobiłeś wszystkie poziomy trudności ? znalazłeś wszystkie dane nieprzyjaciela (czy jak to tam się nazywało?) ? To już masz odpowiedź...
K Krasiu Gość Grudzień 26, 2011 #4 Jak powyżej. Musisz wszystkie poziomy trudności przejść i znaleźć wszystkie dane wywiadu wroga. Temat do zamknięcia.
Jak powyżej. Musisz wszystkie poziomy trudności przejść i znaleźć wszystkie dane wywiadu wroga. Temat do zamknięcia.
G GanGstaTraP Gość Grudzień 31, 2011 #5 Tak samo jak poprzednicy przejdź grę na wszystkich poziomach trudności, zrób wszystkie osiągnięcia wtedy zabieraj się za Multiplayer albo Special Ops co tam wolisz :P
Tak samo jak poprzednicy przejdź grę na wszystkich poziomach trudności, zrób wszystkie osiągnięcia wtedy zabieraj się za Multiplayer albo Special Ops co tam wolisz :P