Mozilla firefox - download helper

H

Hirutaro

Gość
Cześć wszystkim. Nadszedł dla mnie sądny dzień, za moją ... głupotę. Ściągnąłem rozszerzenie ,,Download helper". Pobierałem filmiki od bardzo dawna, wszystko było świetnie. Dowiedziałem się o wbudowanym do niego konwerterze. Super jeszcze lepiej... jednak po 10 ściągnięciach z dodatkową konwersją szlag mi trafił dodatek i już nie mam czym pobierać filmów z YT... a taki dobry był. Serial kosztuje 20 do 30 dolców >.>
Macie jakąś poradę/zamiennik?

Do pobierania filmików z YT polecam Ashampoo Clip Finder
Wpisujesz link do filmiku i ściąga sie ..
musisz mieć klucz do tego chyba .. ale to znajdziesz na serials.ws

Miszcz napisał:
Masz tu darmowy program, zawsze działa bez problemu. Działa na tej samej zasadzie co program w poście powyżej, tyle tylko, że nie łamiesz prawa;p
http://www.dvdvideosoft.com/products/dv ... wnload.htm

Łamanie prawa?
Możesz legalnie pobrać z internetu film lub muzykę i mieć ją na użytek własny. Grzywną obarczone jest udostępnianie - czyli hostowanie plików na hostingach/używanie sieci p2p.
Można też pobrać jakiś program i mieć go na dysku bodajże przez jakiś okres czasu (nie musi być to wersja trial).
Dzięki tak czy inaczej :P
Próbowałem kiedyś youtube downloadera, ale coś tam piszczało o wersję ,,pro".

Co do łamania prawa chodziło mi o program powyżej, ale z tego co widzę to Ashampoo od niedawna też jest darmowy. Tylko nie wiem do jakich formatów on zapisuje. Jest napisane, że na pewno FLV.

A co okresu czasu w którym można używać program to 24h, potem się łamie prawo;p
A co do Free YouTube Download to nie ma on wersji płatnej, więc może pomyliłeś programy;p

Mi tam formaty wiszą :P potem i tak robię przejazd swoimi kombajnami do konwersji.
AnyVideoConverter albo FormatFactory ewentualnie SonyVegasem jak mam manię poprawiania.

Do zamknięcia, bezsprzecznie :P
Mój biedny download helper :[ - pal licho konwerter, bo okazał się troszeczkę ... do niczego, taki eufemizm i to ogromny. Ale sam downloader T^T taki dobry był.

Ja Ci polecę VDownloader, super program i całkowicie za darmola, dodatkowo masz w programie opcję wybrania formatu w jakim chcesz pobierac plik ! :)

Drodzy chłopcy. Mój downloader wrócił do siebie. Po prostu ma tak, że po nadużyciu konwertera (który jest marny ...) jest przez jakiś czas nie do użycia.
To byłoby na tyle. Temat zostawiam potomnym i na pewno skorzystam z programów podanych tutaj :)

Jeśli dalej poszukujesz programu do pobierania filmów z YT polecam Freemake Video Converter. Program potrafi konwertować filmy jak i je pobierać w jakości HD bądź z taką jaką ktoś wrzucił na YT. Obsługa programu jest tak prosta że nie trzeba nawet nic tłumaczyć :)!

Back
Do góry