montowanie kompa na wszystystkie gry dotychczas

P

piszczala95

Gość
Witam, jak oceniacie zlozenie kompa zeby jak dotychczas kazda gra na max detalach dzialala bezproblemowo, na ile gdzies wyceniacie zlozenie takiego komputera ?
Pozdrawiam

Mysle ze zestaw taki dobry ciezko bedzie znalesc ale tak, myszke monitor klawe itp, tez bede kupowal

I wtedy bedzie opcja na full detale we wszystkich grach ? i kolejne pytanie mozecie mi wytlumaczyc jak to jest ze mam lapka proc i3 4 rdzeniowy 2,53 ramy 4 gb ddr3 a karta graficzna niby "64mb" intel hd ?? i najdziwniejsze to jest to ze niby na tych 64 mb mi dziala mw2

sorry ale na stronie do robiena testow pc na gry pisalo mi mb, mozesz odp na moje pytanie ?

HP ProBook 6450b, i ty masz na mysli kupienie zestawu czy skladaka ? :D Dzieki za pomoc tak w ogole

ok, to tym chcialbym sie zajac pozniej a poki co wiesz ocb z tym lapkiem ? dziwne to dla mnie

Na bank pomyliłeś bity z mb. To jest niemożliwością, żeby intel HD miał mniej niż 1GB (może się mylę i są 512, ale na pewno nie mniej). Co do składaka, to radzę ci nie kupować dużego monitora. 17/19 calowy z pewnością ci wystarczy, bo te większe niestety potrzebują lepszego sprzętu i będzie widoczny spadek wydajności w tych lepszych grach. Jak wyżej Matti pisał - 3,5 kafla i masz porządny sprzęt, na którym żadna gierka nie ma prawa się zaciąć.

a to mozliwe ze na takiej karcie graficznej nawet jak fram na najmniejszych wymaganiach w mw2 to mi tnie ? a propo komputera to jak zloze takiego to bedzie soe chocoaz jakis czas trzymal z nowosciami? mam na mysli nowe gry, 19 cali mi spokojnie wystarczy nie lubie zbyt duzego ekranu ;d

Mw2 ci sie tnie, bo to laptop. Wszystko jest pomniejszone i nie masz co liczyć na taką wydajność, jak na stacjonarce. No przez jakieś 1,5 do 2 lat będziesz mógł się cieszyć z możliwości gry w najnowsze tytuły. Chociaż tego nie jestem pewny, bo w świecie gier technologia goni niesamowicie do przodu i tworzą coraz to bardziej kosmiczne tytuły :/

Na moim lapku: Intel core i5 - 4 rdzenie, 8gb ram, karta geforc'ea 1GB, modern warfare 2 również się zacina na średnich detalach, a nawet przy większej ciżbie przy tych najniższych. Tym się nie zrażaj, bo to normalne w laptopach, tylko zabieraj się za zakup stacjonarki.

Postaraj się trafiać w odpowiednie klawisze jak będziesz pisał.
Na Twojej karcie to cud, że widzisz cokolwiek w grze :D. Jeśli kupisz dobry komputer teraz to spokojnie na dwa lata może starczyć. Trzeba dobierać sprzęt tak aby dało się go podkręcić, wtedy może starczyć na dłużej.

a podkrecenie mie dziala w taki sposob ze moze spalic sprzet i wtedy po gwarancji ? hehe sorki ale z tel pisze ;d

a wlasnie o tym nie pomyslalem hehe, a jak to jest z chlodzeniem ciecza jest to oplacalne ? bo na pewno ryzykowne ;d

Back
Do góry