D
Dodatek
Gość
Tak się spieszyłem by dodać tego newsa, że nawet nie zdążyłem obejrzeć całego filmiku. Jest już na pewno sporo nagrań z bety World of Warcraft : Mists of Pandaria, ale ja czekałem na to nagrania od Rocka. Jego styl i na prawdę konkretne oraz mądre oceny nigdy mi się nie znudzą. Zapraszam do obejrzenia i skomentowania!
[youtube2]http://www.youtube.com/watch?v=84cN4wqAcZI&feature=g-all-u&context=G293485bFAAAAAAAAAAA[/youtube2]
WoW to już nie WoW, ale warto popatrzeć co się w nim zmienia.<br /><br />-- 07 kwie 2012, 8:58 --<br /><br />Przejrzałem sobie trochę gameplay, ale dla mnie dużo się nie zmienia. Coś dodane, coś odjęte - to było wiadome. Spójrzmy na ekran tworzenia postaci, których szybko streszczę, tak o poranku.
No, więc trochę, a nawet sporo rzeczy się zmieniło. Okienko wyboru klasy zostało zmienione w linię poziomą i przeniesione na prawą stronę ekranu. Nie ma już odnośników, które zmieniały włosy, twarz itp. Co z nimi zrobiono? Otóż przeniesiono je do następnej fazy tworzenia postaci. Klikamy w przycisk "Next" i przenosimy do chamsko skopiowane stylu z Simsów. Gotowe ikonki z określonymi wymaganiami i tylko klikamy by wybrać. Nie podoba mi się to.
Teraz może przedstawię kto kim będzie mógł grać. Zaczynamy :
ALLIANCE
Human :
Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Mage, Warlock, Monk, Death Knight
Dwarf :
Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Shaman, Mage, Warlock, Monk, Death Knight
Night Elf :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Mage, Monk, Druid, Death Knight
Gnome :
Warrior, Rogue, Priest, Mage, Warlock, Monk, Death Knight
Dranei :
Warrior, Paladin, Hunter, Priest, Shaman, Mage, Monk, Death Knight
Worgen :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Mage, Warlock, Druid, Death Knight
HORDE
Orc :
Warrior, Hunter, Rogue, Shaman, Mage, Warlock, Monk, Death Knight
Undead :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Mage, Warlock, Monk, Death Knight
Tauren :
Warrior, Paladin, Hunter, Priest, Shaman, Monk, Druid, Death Knight
Troll :
Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Shaman, Mage, Warlock, Monk, Druid, Death Knight
Blood Elf :
Goblin :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Shaman, Mage, Warlock, Death Knight
Aliiance / Horde
Pandaren :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Shaman, Mage, Monk
[youtube2]http://www.youtube.com/watch?v=84cN4wqAcZI&feature=g-all-u&context=G293485bFAAAAAAAAAAA[/youtube2]
WoW to już nie WoW, ale warto popatrzeć co się w nim zmienia.<br /><br />-- 07 kwie 2012, 8:58 --<br /><br />Przejrzałem sobie trochę gameplay, ale dla mnie dużo się nie zmienia. Coś dodane, coś odjęte - to było wiadome. Spójrzmy na ekran tworzenia postaci, których szybko streszczę, tak o poranku.
No, więc trochę, a nawet sporo rzeczy się zmieniło. Okienko wyboru klasy zostało zmienione w linię poziomą i przeniesione na prawą stronę ekranu. Nie ma już odnośników, które zmieniały włosy, twarz itp. Co z nimi zrobiono? Otóż przeniesiono je do następnej fazy tworzenia postaci. Klikamy w przycisk "Next" i przenosimy do chamsko skopiowane stylu z Simsów. Gotowe ikonki z określonymi wymaganiami i tylko klikamy by wybrać. Nie podoba mi się to.
Teraz może przedstawię kto kim będzie mógł grać. Zaczynamy :
ALLIANCE
Human :
Dwarf :
Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Shaman, Mage, Warlock, Monk, Death Knight
Night Elf :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Mage, Monk, Druid, Death Knight
Gnome :
Warrior, Rogue, Priest, Mage, Warlock, Monk, Death Knight
Dranei :
Warrior, Paladin, Hunter, Priest, Shaman, Mage, Monk, Death Knight
Worgen :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Mage, Warlock, Druid, Death Knight
HORDE
Orc :
Warrior, Hunter, Rogue, Shaman, Mage, Warlock, Monk, Death Knight
Undead :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Mage, Warlock, Monk, Death Knight
Tauren :
Warrior, Paladin, Hunter, Priest, Shaman, Monk, Druid, Death Knight
Troll :
Warrior, Paladin, Hunter, Rogue, Priest, Shaman, Mage, Warlock, Monk, Druid, Death Knight
Blood Elf :
Goblin :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Shaman, Mage, Warlock, Death Knight
Aliiance / Horde
Pandaren :
Warrior, Hunter, Rogue, Priest, Shaman, Mage, Monk