Stalker 2

Mały problem z padem .

K

kropcioo

Gość
Witajcie , mam mały problem . Kupiłem sobie jakiś czas temu średniej klasy pada , tak żeby pograć sobie w fifke etc (lekki klimat PlayStation na pc) . Było wszystko z nim dobrze , nawet przypadł mi do gustu . Więc stwierdziłem że przyda się drugi , żeby pograć z kimś. A że pierwszy był ok to kupiłem drugiego takiego samego . I pojawił się problem , przy podłączeniu 2 padów przez pierwsze 10 min jest wszystko ok , później tak jakby jednego z nich ( tego nowego ) po prostu rozłącza , jest zapalona dioda "connect" ale to wszystko , i trzeba go odłączyć , podłączyć i znów wszystko wraca do normy na kolejną chwile . Szukałem w internecie , ale ciężko sprecyzować taki przypadek i otrzymać poprzez wyszukanie konkretna odpowiedź . Próbowałem podłączać i przełączać w inne porty , używać przejściówek . Na jakimś forum przeczytałem żeby pogrzebać w ustawieniach zasilania . Próbowałem w standardowych , później w managerze urządzeń sprawdzałem rubrykę typu kontrolery uniwersalnej (...) i zakłade w nich zasilanie gdzie również odznaczona była rubrka mówiąca o zasilniu . Miałby ktoś jakiś pomysł ,co mogę zrobić aby no jednak pograc sobie troche dłużej bez zbędnych nerwów ?

z góry dziękuje i pozdrawiam .

Back
Do góry