Konsolka

C

cziken145

Gość
Jako gracz posiadam ps 3 i chciałbym sobie zakupić nową konsolkę i pytanie kluczowe co wybrać ps 4 czy xbox one :shock:

XBOX to konsola dla lubiących wydać więcej na gorsze :P, serio, miałem okazję grać na One. Takie perełki jak postrzępione piksele na krawędziach w grze itd. No ale możliwe że konsola jest ok, grałem tylko chwilę więc za wiele nie wiem, za to PS4 mam i polecam, jedyna wada to mało gier jak narazie. A i ecsclusivy lepsze niż na X (szkoda tylko że w Second Son nie mogę gra :( )

Jakbym miał wybierać pomiędzy tymi dwoma to PS4 , chociaż i tak w moim mniemaniu PC bije na głowę wspomniane konsole. Jest jednak też trzecia , warta uwagi czyli Wii U . Jest to moim zdaniem najlepsza konsola ósmej generacji ze względu na masę świetnych exclusivów jak np. Super Mario 3D World , DK Country: Tropical Freeze , Super Smash Bros. , Mario Kart 8 , Hyrule Warriors itd.

Również jestem za PS4. Po pierwsze wychodzi taniej, a po drugie moim zdaniem na PS4 wychodzą ciekawsze gry. Granie na PC jest droższe niż na konsolach. Wystarczy sobie policzyć ile kosztuje komputer dla gracza. Po za tym gry na PC wychodzą dużo później, albo wcale.

Granie na PC nie jest takie drogie jak może się wydawać. Wiadomo dobra maszynka kosztuje kilka tyś, jednakże gry są o wiele tańsze i nie płacisz za internet. Natomiast konsola kosztuje mniej, ale musisz doliczyć do tego gry, które kosztują ponad 260 zł ( nowe konsole ) lub około 200 ( stare konsole) do tego dodaj płatne multi.

Moim zdaniem XBOX ONE, dlaczego?
Lepiej wygląda // Ma spółkę z firmą Microsoft

Back
Do góry