Jakie MMORPG wybrać?

• Thread starter Thread starter RandomGamer
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
R

RandomGamer

Gość
Od pewnego czasu szukam jakiegoś mmorpg żeby zapełnić luki w czasie.Łapałam się już chyba większości nawet płatnych(O WoW'ie nie myślę bo mnie nie stać)Grałam w TSW,swego czasu o zgrozo w Metina itp.Najbardziej chyba mnie intryguje SWTOR.
Zależy mi na tym żeby społeczność tam była w miare ogarnięta,no i żeby było troche Polaków,może nawet kolegów z forum

Polecam Lineage 2, tylko kronike do interlude, bo później straszne gowno tworzyli. Ciekawy jest guild wars, ale to płatne. Cabal online tez ciekawy, ale ma swój specyficzny klimat, ktory niekoniecznie może ci podpasować. Jeżeli lubisz slashery z zamkniętym terenem (co-op z innymi graczami randomowymi w dungeonach) to bardzo gorąco polecam vindictus'a.

W Lineage2 grałam może z miesiąc ale no nie podeszło.Guild Wars dane mi było też testować,to samo.Sama nie wiem czego szukam.

Znam ten ból, bo sam przerabiałem temat wielokrotnie :) W te niszowe MMO raczej nie warto grać, a te na topie na bank ogrywałaś, więc tym bardziej trudniej. Na mmorgpg.org.pl jest spis wszystkich MMO, więc odsyłam i życzę szczęścia w poszukiwaniach. Znajdują się przy każdej grze też opinie użytkowników.

O zgrozo stronka mi nie działa.Chyba ściągnę SWTOR.Nie wiem szczerze jakie mmorpg jest teraz na topie.

Poszukaj może jakiś przeglądarkowych?
Taern, The Settlers Online, coś tego typu.

Ja mogę polecić Guild Wars 2, bardzo przyjemnie się gra. Osobiście mam zamiar sprawdzić niedługo The Elder Scrolls Online, bo od 17 marca 2015 roku do gry w TESO nie jest wymagane opłacanie abonamentu, więc warto będzie spróbować.

Proponuje Cabal online bardzo ciekawe efekty specjalne skili. Duzo dodatkowych eventow, roznego rodzaju PVP areny. Wszelakie Dungeony questy itp. Mogę jeszcze polecić tobie Aion. Też podobny do Cabal może troszkę słabiej z skilami, ale grafika i fabula bardzo fajna i ciekawa.

W sumie polecam ci Guild Wars 2 gra ma bardzo fajną grafikę, a jest też bardzo grywalna :)

Własnie czytałem o Gulid wars 2 i każdy mówi ze szybko się nudzi, czy to prawda?? Jest sens właśnie zacząć przygode z tą grą?. Ja osobiście polecam Cabal online grałem w tą grę prawie 3 lata naprawde jest wypasiona!

Pierwsze słyszę, żeby się gulid wars II znudził :) Bardzo wciągająca gierka może Ciebie nawet wciągnąć jak Cabal online:) Polecam też grę Lineage II tak do interlude. Dlaczego do interlude? następne części są przekombinowane;/

Jak masz skład na ts'sie to powiem ci, że gra się nieziemsko, bo zawsze masz pomoc od doświadczonych graczy i to w dodatku rodaków :D

Też polecam gulid wars 2 bardzo ciekawie sie gra z swoimi kolegami na ts,sie miła atmosfera i można grać i grać do upadłego:D Drugą gierką jaka polecam no to Lineage 2 grałem w tą gierkę od chronicle 3 wkręciłem się z kuzynem na dobre do tąd aż nie zaczęliśmy grac w gulid wars 2 :)

Cabal jak najbardziej polecam testują cabal 2 już na koreancach, ale to juz dosc sporo nie wiem, kiedy zawita na europie, ale gra zrobi na bank furrore. Czekam własnie na tą gierke, Teraz pocinam wowa, lecz zaczyna mi się nudzić dużo moich ziomków odeszło na inne gierki, ale znając życie wrócą na wowa tylko już będzie za późno.

Polecam wam gulid wars 2 ciekawa grafika fajne efekty umiejętności bohatera dużo ciekawych zadań. Bardzo fajnie rozbudowane PVP. Takie pvp potrafi wciągnąć na długie godziny :) Serdecznie polecam i zapraszam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry