Jaką wybrać myszkę gamingową?

L

Loaire

Gość
Witam,
planuję zakup myszy komputerowej przeznaczonej głównie dla graczy, jednakże nigdy wcześniej się tym nie interesowałam i można powiedzieć, że jestem zupełnie zielona. Poszukuję porady w tej kwestii - jakie rozwiązania są dobre a jakie złe, a najbardziej wdzięczna byłabym za jakieś propozycje konkretnych modeli.
Ja myszy używam głównie do CSa, czasem innych fps oraz również do rpg i mmorpg.

Szukam czegoś w najlepiej w okolicach 300 zł, nie planuję wydawać więcej, chyba że byłoby to cudo stanowczo tego warte.

Zawiesiłam oko na myszy Logitech G500s, zaciekawiły mnie jej opcje, wykonanie, wygląd i cena jako strzał w 10, stąd byłabym wdzięczna za Wasze opinie na jej temat - czy ktoś jej używa/używał lub zasłyszał jakieś opinie z wiarygodnych źródeł?

Pozdrawiam serdecznie

Ja sam używam myszki Cyborg R.A.T 7 i jestem bardzo zadowolony. Można dopasować ją do swojej dłoni i jest dobrym wyborem w tej strefie cenowej. Nie wiem po ile teraz chodzi ale ja kupiłem ją za 350zł pół roku temu

Właśnie te rozwiązania Ratowskie mnie trochę nie przekonują, jak na pierwszy raz wydaje mi się to skokiem na głęboką wodę. Za dużo ustawień i bajerów jak na początek :)

Back
Do góry