IE 9 - nie może wyświetlić witryny sieci web

H

Hirutaro

Gość
Cześć, mam mały problem na który nie mogę znaleźć odpowiedzi. Po wystartowaniu IE 9 i wpisaniu jakiegokolwiek adresu, ten wczytuje się chwilę (w tym czasie na karcie pisze Nawigacja Anulowana), a potem w głównym oknie wyskakuje, że IE nie może wyświetlić witryny sieci web.
Nie wiem co mam zrobić, zwłaszcza, że IE odtwarza moje pliki HTML z których korzysta m.in. Steam. Zmiana przeglądarki nie wchodzi w grę, ja używam Firefoxa, ale rodzinka jest za IE9.

Matti napisał:
IE to syf... masz zupdatowanego service packa? Wypadałoby jakoś spróbować przeinstalować tą przeglądarkę ale bezpośrednio będzie to trudne.
Przeskanuj może kompa CCleanerem oraz antywirusem, może jakiś syf blokuje.

Problem rozwiązany, że syf to wiem, ale bez niego nie mogę odtworzyć plików HTML potrzebnych mi przy startowaniu steama. Więc małżeństwo z rozsądku, choć gorącą kochanką jest Firefox ^.^
JEŚLI SPOTKA WAS JAKIEŚ WIĘKSZE NIESZCZĘŚCIE Z IE:
-najpierw spakujcie sobie wasze ulubione - plik > importuj i eksportuj > eksportuj do pliku (zapisujemy sobie nasze ulubione np. na pulpicie)
-potem narzędzia > opcje internetowe > zaawansowane > resetuj (resetujemy ustawienia przeglądarki)
-po restarcie przeglądarki plik > importuj i eksportuj > importuj z pliku et voila ^^

Tyle się namęczyłem, zmiana antywirusa/wykluczenia itd. a tu proszę

Back
Do góry