Gumowa klawiatura

D

Dodatek

Gość
Zależy mi na cichym, na prawdę wygodnym i dość szybkim pisaniu. W związku z tym rozmyślam nad zakupem klawiatury gumowej, czyli tej którą można zwijać na wszystkie strony. Opinie użytkowników są strasznie zróżnicowane, tzn. jedni mówią, że faktycznie cicho się na niej pisze, ale przyciski dobrze nie stykają, natomiast drudzy mówią, że przyciski działają perfekcyjnie, ale nie jest wygodna w użytkowaniu.

Doradźcie, zaproponujcie.

Faktycznie jest cicha, ale przez to wlasnie walisz w nia, bo nie wiesz, czy cos sie wcisnelo czy nie :D z wlasnego doswiadczenia nie polecam, bo mozna ja zalewac, jedzenie nie dostaje sie pod klawisze, ale juz wole komus potrzaskac w klawiature (mam namysli jakis ts, czy skype) niz wogole nie czuc, ze cos pisze i jedno zdanie 10min pisac, bo sprawdzam literka po literce, czy weszlo :D

Słyszałem, że w tych droższych dodali już uczucie "spustu" i podobno nie jest tak źle.

battle napisał:
edit: ma być cicha bo tobie przeszkadza walenie po klawiszach czy rodzice nie mogą spać po nocach? :D
Głównie te drugie, bo często siedzę po nocach a obecna klawiatura ma tak głośne klawisze, że jak się rozpędzę z pisaniem to słychać przez zamknięty pokój, co i nawet mi przeszkadza.

Jeżeli chodzi o zakres cenowy, to jeszcze sam nie wiem. Póki co, chciałem się po prostu zorientować w kilku produktach, popatrzeć i posłuchać opinii, a potem ewentualnie zacząć zbierać na takie cudo.

Back
Do góry