Gamepad na moją kieszeń

Status
Zamknięty.
N

ninja666

Gość
Problem jest następujący - Mój przepiękny Grandias Maxfire właśnie 3krotnie się spier...niczył na podłogę (ach te poplątane kable -.-) i teraz 3 przyciski zaczęły w nim nawalać i coś tam grzechocze w środku, tak więc o graniu nie ma mowy. Sprawdziłem swoje aktualne fundusze i mam 20zł (max 30 jeśli rodziców się doproszę), więc moglibyście polecić mi jakiś model za taką kwotę? Nie zależy mi na wibracjach, wystarczy żeby miał układ podobny do DualShocka z PS2 lub Xklockowego pada (tj. krzyżak, analogi, 4 przyciski z przodu, i po 2 lub 3 przyciski L i R) i był w miarę wygodny i wytrzymały (czyt. nie rozwalił się na kawałki po upadku z 40cm stolika).

Pad kosztuje 32zł, razem z wysyłka i dodatkowym kosztem za płatność za pobraniem wyjdzie ok. 50zł, tak więc nie mogę sobie pozwolić na niego. Poza tym gostek napisał, ze pad jest używany, więc nie wiadomo jak naprawdę wygląda (bo to zdjęcie z google grafika nie jest zbyt wiarygodne, jeśli chodzi o stan przedmiotu). Jednak jeśli znajdę go gdzieś u siebie w komputerowcu, to być może kupię. Jakieś jeszcze propozycje?

ok więc jeśli masz max 30 zł z czego połowa na przesyłkę to nie widzę w tym żadnego sensu
pad za kilkanaście złotych raz spadnie i rozsypie się na kawałki, więc lepiej poczekaj i wyciągnij od rodziców więcej kasy :P
zbliżają się mikołajki i Święta :d
a jeśli jesteś tak zdesperowany kup Tracera Nie są mega drogie ale pewnie odbija się to na jakości

Nie mówię, że mam zamiar płacić za przesyłkę. Po prostu proszę was, żebyście podali mi parę godnych polecenia, tanich modeli padów, a ja bym się rozejrzał po sklepach w mieście i zobaczył, czy go gdzieś nie ma i ew. zamówił sobie do tegoż sklepu.

Dobra, udało mi się wyżebrać pieniądze od rodziców i z 40zł poszedłem do lokalnego sklepu komputerowego. Kupiłem pada Natec Fox za równo 40zł (właściwie kosztował 49, ale gostek spuścił z ceny).

natec_fox_02.JPG

Temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry