Czesc. Moj problem wyglada nastepujaco.. Gram sobie normalnie w sampa i mam 100 fps, nie schodzi ponizej. Bez lagow, fps nie szaleja, czy to podczas walki czy zabawy... ostatnio coś się zaczelo z nimi dziac i nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje xd pewnego razu podczas gry odczuwałam jak mi się gra zacinala, i widzialam ze fps zeszły poniżej 50, bądz na 50 sie trzymaly, gdzie nigdy wczesniej to miejsca nie mialo. Kiedy juz nie mialam sily i probowalam wszelkich mozliwych sposobow zresetowalam komputer, po czym nagle fps znowu 90-100 i wszystko pięknie ładnie. Pózniej po ponownym wejsciu na gre fps znowu spadają i tak na okraglo. Jednym podsumwaniem fps kiedy " chcą" to się utrzymują ładnie, a jak im sie już nie chce to spadaja ponizej 50 co naprawdę utrudnia gre, bynajmniej mi xd Ma ktoś może pomysl czym moze byc to spowodowane badz jakiś sposób na naprawe/ badz podniesienie ilosci fps? [prosilabym bez zadnych programow, bo czytalam ze mozna zainstalowac program do tego ale ja bym wolala bez.]
Dzieki ;)
Dzieki ;)