R Redux Użytkownik 15 10 5 10 40 40 2 5 1 Sierpień 29, 2013 #1 Zapowiada się prześwietnie :D To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Ostatnio edytowane przez moderatora: Kwiecień 28, 2024
Zapowiada się prześwietnie :D To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
W WajchaPL Gość Wrzesień 4, 2013 #2 Nie powstrzymam się od mojego rzadko używanego wyrazu - zarybiste! :D Trailer naprawdę ciekawy, szkoda, że nie wiem, czego dotyczy :lol: A najbardziej spodobał mi się komentarz, jeden z najlepszych, cytuję: I can fap to this Kliknij aby rozwinąć... XDD
Nie powstrzymam się od mojego rzadko używanego wyrazu - zarybiste! :D Trailer naprawdę ciekawy, szkoda, że nie wiem, czego dotyczy :lol: A najbardziej spodobał mi się komentarz, jeden z najlepszych, cytuję: I can fap to this Kliknij aby rozwinąć... XDD
S SpowiednikPL Gość Kwiecień 16, 2014 #3 chyba chodzi o pociąg BLU wiozący materiał Jądrowy do RED, a jak widziałem to próbują go powstrzymać scoot i sniper. Al Capon
chyba chodzi o pociąg BLU wiozący materiał Jądrowy do RED, a jak widziałem to próbują go powstrzymać scoot i sniper. Al Capon
K Kotlet704 Gość Maj 18, 2014 #4 Fajnie zrobione widać ze ktoś sie postarał dla mnie ta Animacja jest podobna do filmu Niepowstrzymany
Fajnie zrobione widać ze ktoś sie postarał dla mnie ta Animacja jest podobna do filmu Niepowstrzymany