Nic "przyjacielu" nie jest pewne w życiu. Niby masz 31 lat, a piszesz to z takim przekonaniem, jakby to już się dopełniło i nic nie mogło tego zmienić. To nie są jeszcze fakty, a przesłanki. Fakt to będzie jak ja ten dodatek z tymi mapami ujrzę na originie. To teraz przykład, co jest faktem: Premiera Wiedźmina 3 została przełożona na maj 2015r." - jest to dokonane, więc można to faktem nazwać, a to, że ktoś sobie napisze jakieś tam plany nie oznacza jeszcze tego, że w istocie tak będzie. Sądzisz, że osoby obsadzone w redakcji stronki bf'a wiedzą o wszystkich planach sztabu DICE? To bardzo interesujące... ja gdybym był developerem nie chciałbym, aby moje plany zostały ujawnione przed ich finalizacją. I dziwna też sprawa, iż osoby, które mam u siebie na battlelogu w znajomych, które posiadają i BF'a 3, i BF'a 4, w trójeczkę mimo ukończonych wyzwań, 100 gwiazdek etc., wciąż sobie grają, a w czwórkę pograli kilka godzin i zostawili w cholere. Ja bym ci więc radził się nie ekscytować tymi informacjami zbyt wcześnie, a nawet jeśli to i tak te dodatki nie przebiją klimatu z Bad Company 2 i BF3. W BF4 Multi grałem u kumpla, nie kupiłem i nie żałuję. Nie wiem jak ty, ale ja nie mam czasu ślęczeć godzinami nad jakimiś nudnymi artykułami. Co ma być, to będzie, a ja w wolnym czasie po prostu odpalam gierkę i gram. Dziękuję za uwagę i mówię stop tej nudnej dyskusji.