Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
AIFAM napisał:Zróbcie jakiś oddzielny temat w którym każdy napisze swój nick kto gra w vindictusa, ja już się zabieram do pobierania ;)
http://www.gamesboard.pl/viewtopic.php?f=244&t=2752
Wasil napisał:No to nie ładnie z ich strony że takie coś nam zrobili ;p Jutro pobieram i też zagram, zobaczymy czy warto ;p
carl napisał:bardziej mi chodziło o to czy są jakieś battleground itp czy tylko latam jak oszołom po mapie/miastach i bije typków
bo szczerze to nie wiem czy mi się spodoba bo za długo gram w wowa nawet AoC mi się nie spodobał i wróciłem do wowa...
Dekke napisał:Co prawda jest mało Polaków, ale po rozreklamowaniu byłoby ich o wiele więcej.
carl napisał:ja już to ściągam za godzinę zobaczę co to jest... a opisze mi ktoś może trochę pvp bo ja głównie gram tylko pvp :D
duchu65 napisał:Dekke napisał:Co prawda jest mało Polaków, ale po rozreklamowaniu byłoby ich o wiele więcej.
Channel 71 - 90% Polaków :)
carl napisał:ja już to ściągam za godzinę zobaczę co to jest... a opisze mi ktoś może trochę pvp bo ja głównie gram tylko pvp :D
Jeżeli grasz głównie PVP to gra mało ci się spodoba, na EU mamy EP3-4 Nie ma rozbudowanego systemu PVP/PK , co prawda można kiedy jesteś na statu lub na dungu wyzwać gracza na pvp ale musi zaakceptować ;p