A
arabek
Gość
Cześć,
Z tej strony Arab z kolejnym poradnikiem do gry CS: Global Offensive.
Dziś omówimy:
-System Awansów
-Czym jest Turniej / Mecz Turniejowy
-Rangi
Więc na pierwszy ogień lecą rangi!
Na razie popatrzmy sobie na wygląd rang itp.
Widzimy że najgorszą rangą jest Silver 1, a najlepszą Globalna Elita.
Rangi te, możemy zdobyć grając Mecze Turniejowe.
Musimy wygrać 10 meczów by ranga się ukazała. Im więcej meczy wygrywany - tym większa szansa na wyższą rangę.
Gdy zdobędziemy rangę, dajmy na to: Silver 2. Musimy wygrać pod rząd 3-4 mecze by awansować na silver 3.
Przy wyszukiwaniu graczy do gry w Turnieja, szuka osób z mniej więcej takimi samymi umiejętnościami w grze. No chyba że mamy kolege wyższej rangi w drużynnie ( zaprosiliśmy go ) to już wtedy ranga przeciwników / sojuszników rośnie/maleje ( w zależności od rangi naszej oraz kolegi/ów ).
Na drugim miejscu do awansów są statystyki oraz ( ja to tak nazywam ) "frekwencja" .
Podczas meczu turniejowego, nie możemy wyjść z rozgrywki. Natomiast jeśli tak uczynimy. Dostaniemy karę czasową przez którą nie będziemy mogli grać następnych meczy turniejowych.
Myślę że o niczym nie zapomniałem - Pozdrawiam!
~Seksiarz Arab ;3
Z tej strony Arab z kolejnym poradnikiem do gry CS: Global Offensive.
Dziś omówimy:
-System Awansów
-Czym jest Turniej / Mecz Turniejowy
-Rangi
Więc na pierwszy ogień lecą rangi!
Na razie popatrzmy sobie na wygląd rang itp.
Widzimy że najgorszą rangą jest Silver 1, a najlepszą Globalna Elita.
Rangi te, możemy zdobyć grając Mecze Turniejowe.
Musimy wygrać 10 meczów by ranga się ukazała. Im więcej meczy wygrywany - tym większa szansa na wyższą rangę.
Gdy zdobędziemy rangę, dajmy na to: Silver 2. Musimy wygrać pod rząd 3-4 mecze by awansować na silver 3.
Przy wyszukiwaniu graczy do gry w Turnieja, szuka osób z mniej więcej takimi samymi umiejętnościami w grze. No chyba że mamy kolege wyższej rangi w drużynnie ( zaprosiliśmy go ) to już wtedy ranga przeciwników / sojuszników rośnie/maleje ( w zależności od rangi naszej oraz kolegi/ów ).
Na drugim miejscu do awansów są statystyki oraz ( ja to tak nazywam ) "frekwencja" .
Podczas meczu turniejowego, nie możemy wyjść z rozgrywki. Natomiast jeśli tak uczynimy. Dostaniemy karę czasową przez którą nie będziemy mogli grać następnych meczy turniejowych.
Myślę że o niczym nie zapomniałem - Pozdrawiam!
~Seksiarz Arab ;3