Ciekawa gra typu "Prawdziwe życie"

Hiyoki

Użytkownik
Cześć! Macie może jakieś swoje bądź znacie interesujące i ciekawe gry mmo? Może tak samo być z mmorpg..
Fajnie by było gdyby gra przypominała realistyczny świat typu " Prawdziwe życie",ale tak samo szukam jakiejś mmorpg byle by nie znudziła się po 5 minutach gry..

// Tytuł tematu poprawiony

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aion
Lineage 2
Rappelz
Guild Wars 2

Myślę, że z tych tytułów powinno Cię coś zainteresować.
Oczywiście bierz serwery tzw. "Blizzlike" czyli możliwie najbliższe globalnym serwerom (chyba, że lubisz PvP to bierz high rate).

Poza tym, z tym prawdziwym życiem będzie trochę ciężko. W Aionie możesz robić umeblowanie swojego domku itp., to tyle z prawdziwego życia jeśli mam być szczery.

Dorzucił bym do tego jeszcze grę mmorpg - Tera Online - również znajdziesz tam duży rozbudowany świat z masą żeczy do zrobienia.
Tutaj masz filmik jak to wygląda:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Cześć! Jeśli szukasz interesujących gier MMO lub MMORPG, które mogą przypominać realistyczny świat, oto kilka propozycji:

1. **Second Life**: To symulator życia, który oferuje duży stopień swobody i możliwości kreacji własnego świata. Gracze mogą tworzyć i personalizować swoje postacie, budować domy i nawiązywać kontakty z innymi graczami.

2. **The Sims Online (lub The Sims 4 z modami multiplayer)**: Jest to gra, która, mimo że nie jest pełnoprawnym MMO, z dodatkowymi modami może oferować sporo zabawy w realistycznym stylu życia.

Jeśli interesują Cię bardziej tradycyjne MMORPG:

1. **Final Fantasy XIV**: To jedno z najpopularniejszych MMORPG, z bogatą fabułą i pięknym światem do eksploracji. Gra oferuje wiele zadań i aktywności, które mogą zająć na długi czas.

2. **The Elder Scrolls Online**: Osadzone w uniwersum Elder Scrolls, oferuje ogromny świat do odkrycia, mnóstwo zadań i rozbudowany system craftingu.

Mam nadzieję, że znajdziesz coś, co przyciągnie Twoją uwagę na dłużej! Jeśli masz inne pytania, śmiało pytaj!

Back
Do góry