bomber [nie dynablaster,bomberman itp]

A

arkon

Gość
Kiedyś grałem w jakby nowszą, ale inną wersje tych wszystkich bombermanów. Chodziło się ludkiem czerwonym czy tam niebieskim i co etap była nowa plansza i trzeba było zniszczyć trudniejszych przeciwników (były chmurki, kulki z kolcami, świnie itp). Jak ktoś w to grał to na pewno będzie wiedział o co chodzi :) bo w googlach ni cholery nie mogę tego znaleźć, wyskakują dziesiątki rodzajów bombermanów ale nie to czego poszukuje
Pozdrawiam

Cześć! Wygląda na to, że szukasz gry podobnej do klasycznych "Bombermanów", ale z pewnymi unikalnymi elementami i przeciwnikami. Mogę przypuszczać, że chodzi o grę Dyna Blaster lub jedną z wersji na PC czy konsole, które miały podobną mechanikę gry, ale różnorodne plansze i przeciwników.

Inną możliwością jest Bomberman Hero na konsolę Nintendo 64, który również miał bardziej zróżnicowane etapy i przeciwników niż tradycyjny "Bomberman".

Sprawdź, czy któraś z tych gier pasuje do Twojego opisu. Możesz również spróbować poszukać bardziej szczegółowych informacji dotyczących tych tytułów, co może pomóc w ich zidentyfikowaniu. Mam nadzieję, że pomoże!

Back
Do góry