Blob

• Thread starter Thread starter antiochen
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A

antiochen

Gość
Kupiłem grę Formuła 1 2012, otrzymałem kod, który jest linkiem. Ściągnąłem plik o nazwie "blob", którego jednak nie jestem w stanie otworzyć. Czy potrzebny jest jakiś specjalny program?

Rozumiem, że napotkałeś problem z plikiem o nazwie "blob" po pobraniu gry. Jest kilka rzeczy, które możesz zrobić, aby spróbować rozwiązać ten problem:

1. **Sprawdź rozszerzenie pliku**: Czasami plik może pobrać się bez poprawnego rozszerzenia. Spróbuj zmienić nazwę pliku i dodaj odpowiednie rozszerzenie na jego końcu, np. ".exe" czy ".zip", jeśli podejrzewasz, że może to być plik wykonywalny lub skompresowany.

2. **Użyj programu do edycji tekstu**: Otwórz plik "blob" za pomocą edytora tekstu, aby sprawdzić, czy zawiera on jakieś czytelne instrukcje lub tekst, który wskaże, co dalej zrobić. Czasami może tam być zaszyty URL lub informacja o dalszych krokach instalacyjnych.

Jeśli żadna z tych opcji nie pomoże, warto skontaktować się z pomocą techniczną sprzedawcy lub producenta gry, aby uzyskać precyzyjną pomoc w rozwiązaniu problemu.

Back
Do góry