N
nedo
Gość
Witam,od pół roku przy próbie instalacji na moim komputerze systemu Windows XP,Instalacja zatrzymuje się i wyskakuje błąd że nie można skopiować pliku.
Jeżeli już wgram system Windows podłączając dysk twardy do innego komputera,nie działają podstawowe aplikacje i komputer ciągle się resetuje.Po kilku dniach takiej marnej egzystencji z wyłączającym się komputerem i ciągłymi błędami,przy uruchomieniu komputera widnieje napis,że nie można odnaleźć folderu system32 i windows nie może zostać poprawnie uruchomiony.Komputer został wysłany na gwarancję ale te ci*le wymienili dysk twardy.Problem nie zniknął a ja zgubiłem gwarancję :(
Przy próbie instalacji Z tej samej płyty na innym komputerze,windows działa poprawnie,nic się nie zawiesza.
Stacja dysków dvd też odpada.Procesor raczej też,a Ramu nie mogę sprawdzić.
Jak rozwiązać ten problem?
Ram 2GB
Zasilacz "TakeMe" 230V
Procesor AMD anthlon 2,6GHz x 2
Dokładnych parametrów nie jestem w stanie podać,na chwilę obecną.
Jeżeli już wgram system Windows podłączając dysk twardy do innego komputera,nie działają podstawowe aplikacje i komputer ciągle się resetuje.Po kilku dniach takiej marnej egzystencji z wyłączającym się komputerem i ciągłymi błędami,przy uruchomieniu komputera widnieje napis,że nie można odnaleźć folderu system32 i windows nie może zostać poprawnie uruchomiony.Komputer został wysłany na gwarancję ale te ci*le wymienili dysk twardy.Problem nie zniknął a ja zgubiłem gwarancję :(
Przy próbie instalacji Z tej samej płyty na innym komputerze,windows działa poprawnie,nic się nie zawiesza.
Stacja dysków dvd też odpada.Procesor raczej też,a Ramu nie mogę sprawdzić.
Jak rozwiązać ten problem?
Ram 2GB
Zasilacz "TakeMe" 230V
Procesor AMD anthlon 2,6GHz x 2
Dokładnych parametrów nie jestem w stanie podać,na chwilę obecną.