BlackScreeny

Witam, od kilku dni mam bardzo frustrujący problem, polega on na tym ze czasami np gdy mam jakąś grę na fullscrenie a siedzę np na FB to przełączenie na grę powoduje czarny ekran i wyłączenie się sprzętu ((klawiatury i myszki)) jedynym wyjściem z tej sytuacji jest wyłączenie poprzez odłączenie zasilana. Jakieś pomysły?

To we wszystkich grach masz, czy tylko w wybranych tytułach? Jak tak, to w jakich?
Skąd wiesz, że klawiatura i mysz się wyłączają? Gasną na nich wszelkie diody/podświetlenia, czy po prostu przestają reagować?
Czy w tej sytuacji wciśnięcie kombinacji klawiszy "Win+L" coś zmienia?

we wszystkich . ponieważ mam diody na nich i zwykle mam wlaczonego numlocka a gdy nastepuje ten blad to klikanie num cap itd nie podswietla diod ktore oznaczaja ze mam danego locka wlaczonego , win L.. bd musial sprawdzic

To dziwne, tak jakby komputer ci się wieszał przy przełączaniu z powrotem do gry... Pokaż mi jeszcze wszystkie procesy w menedżerze zadań. Odpal menedżer zadań, przejdź do zakładki "Szczegóły" i porób screeny tak, aby wszystkie procesy były widoczne.

Ewentualnie będziesz musiał po prostu odwyknąć od przełączania się z/do gry. Do przeglądania FB zawsze można użyć laptopa/smartfona/tableta :)

Back
Do góry