Asta Online (Steam) Spory Problem

Razley

Użytkownik
Witam serdecznie, chciałem prosić was o radę w sprawie pewnej gry ze Steama.
Po ściągnieciu, jest okey, wszystko sie aktualizuje jednak po wciśnięciu Play wyskakują po Kolei 3 okienka

View attachment 3108

Próbowałem reinstalować, ściągnąć nowego DXa, zupdatować karte (GF GTX 650) ... włączyć i wyłączyć PC ale to wszystko na co mój poziom obsługi komputera mi pozwala.

Zwracam się wiec do was o pomoc i rade :(

Dziękuję i Pozdrawiam serdecznie

Pobrałem to co podesłałeś, Zweryfikowałem Pliki (Niby Steam ściągnął je na nowo, a gra ponownie się spachowała) ale dalej wyskakują te same Okna i gierka nie odpala.
Jakieś jeszcze pomysły ?

Witam serdecznie! Przykro mi słyszeć, że masz problemy z uruchomieniem gry na Steamie. Oto kilka kroków, które możesz podjąć, aby spróbować rozwiązać ten problem:

1. **Sprawdź integralność plików gry**: Czasami pliki gry mogą się uszkodzić podczas pobierania lub aktualizacji. Aby to naprawić, wejdź do biblioteki Steam, kliknij prawym przyciskiem myszki na grę, wybierz "Właściwości", a następnie przejdź do zakładki "Pliki lokalne" i kliknij "Sprawdź spójność plików gry".

2. **Aktualizacje systemowe**: Upewnij się, że Twój system operacyjny jest w pełni zaktualizowany. Czasami brakujące aktualizacje mogą powodować problemy z uruchamianiem nowych gier.

3. **Sterowniki karty graficznej**: Skoro już zaktualizowałeś sterowniki, spróbuj zainstalować je ponownie, ale wcześniej upewnij się, że usuniesz wcześniej zainstalowane wersje przy użyciu narzędzi takich jak Display Driver Uninstaller (DDU).

Jeśli te kroki nie pomogą, warto również sprawdzić fora gry na Steamie, gdzie inni użytkownicy mogli napotkać podobne problemy i dzielą się rozwiązaniami. Daj znać, czy któreś z tych sugestii pomogły!

Back
Do góry