W koszarach

No no, ja wczoraj wj**łem 80, teraz pozostaje craft, farma karmy i gear'u. Tłuczenie ludzi na WvWvW też brzmi przyjemnie :D

W ogóle to ostatnio jakiś zastój w gildii jest, mało kiedy można tam kogoś tam spotkać, nie ma z kim na instancje biegać :(

Zaaaajebiście... k***a, Arena.net, wie, że ma pier**ne dziury w systemie z danymi konta (login i hasło) to zamiast to naprawić to wysyła na e-mail, że była próba lub że dokonano loga z innego miejsca na świecie na twoje konto... Właśnie straciłem swoje 3G które farmiłem w pocie czoła bo nie łatwo tu o kasę... Dobrze, że nie można sprzedać tego co się ma na sobie bo bym miał dosłownie gołą postać, większość moich rzeczy z backpacka również poszła się j***ć... ekstra k***a. Wybaczcie za wulgaryzmy ale radzę i Wam zmienić hasło do konta, mimo że kochana Arena.net pewnie nic nie zrobi z tą dziurą bo i poco ale może zmiana hasła troszkę podratuje ;/

Kamikadzos napisał:
Zaaaajebiście... ***, Arena.net, wie, że ma pierdolone dziury w systemie z danymi konta (login i hasło) to zamiast to naprawić to wysyła na e-mail, że była próba lub że dokonano loga z innego miejsca na świecie na twoje konto... Właśnie straciłem swoje 3G które farmiłem w pocie czoła bo nie łatwo tu o kasę... Dobrze, że nie można sprzedać tego co się ma na sobie bo bym miał dosłownie gołą postać, większość moich rzeczy z backpacka również poszła się j***ć... ekstra ***. Wybaczcie za wulgaryzmy ale radzę i Wam zmienić hasło do konta, mimo że kochana Arena.net pewnie nic nie zrobi z tą dziurą bo i poco ale może zmiana hasła troszkę podratuje ;/
Rozumiem Twoje zdenerwowanie z wynikającej sytuacji, ale używając tylu przekleństw łamiesz regulamin. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

Napisałem już do supportu w tej sprawie, czekam na odpowiedź od nich, póki co otrzymałem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia od automatu. Wydaję mi się, że miałem blokadę na logowanie z innych adresów ip. Swoją drogą to ja się nie poddam, o nie nie nie, póki mam ekwipunek ja sobie poradzę, Sierhun pożyczył mi troszkę kasy by się naprawić i tp'nąć na mapę 75-80, tam często są eventy, 1S za event, jakoś to odrobię i spłacę pożyczkę. Jakbym chociaż te 3G po hacku odzyskał to bym był uradowany.

Holy shit, o tym mi nie powiedział, oddam mu crowneda :) Ew. kupie mu murzyna na e-bay'u xD

Ojjj ale Crowned nooo :( Trudno, wymyślę coś xD Oddam mu swojego najlepszego murzyna :(

Temat GW2 umarł z tego co zauważyłem, zapał był wielki ale zostało niewielu grających dalej. Temat umarł jak moja pomoc od supportu w mojej sprawie z hackiem konta xD

Back
Do góry