Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem Twoje zdenerwowanie z wynikającej sytuacji, ale używając tylu przekleństw łamiesz regulamin. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.Kamikadzos napisał:Zaaaajebiście... ***, Arena.net, wie, że ma pierdolone dziury w systemie z danymi konta (login i hasło) to zamiast to naprawić to wysyła na e-mail, że była próba lub że dokonano loga z innego miejsca na świecie na twoje konto... Właśnie straciłem swoje 3G które farmiłem w pocie czoła bo nie łatwo tu o kasę... Dobrze, że nie można sprzedać tego co się ma na sobie bo bym miał dosłownie gołą postać, większość moich rzeczy z backpacka również poszła się j***ć... ekstra ***. Wybaczcie za wulgaryzmy ale radzę i Wam zmienić hasło do konta, mimo że kochana Arena.net pewnie nic nie zrobi z tą dziurą bo i poco ale może zmiana hasła troszkę podratuje ;/
Kamikadzos napisał:Holy shit, o tym mi nie powiedział, oddam mu crowneda :) Ew. kupie mu murzyna na e-bay'u xD