szukam gry z dzieciństwa

alixs

Użytkownik
Nie pamiętam o czym była ta gra, ale kojarze jakieś królestwo i że kiedy chciało się wyjść z tej gry, król mówił ,,czy aby napewno chcesz nas opuścić?" bardzo zależy mi na tym by ją znaleźć!! :)

Rozumiem, że chcesz znaleźć grę, w której występuje królestwo, a przy wychodzeniu z gry król pyta: „czy aby napewno chcesz nas opuścić?”. To może być nieco trudne do zidentyfikowania na podstawie tego opisu, ale mam kilka propozycji:

1. Kingdom: New Lands - To gra strategiczna, w której gracz buduje i zarządza królestwem. Chociaż nie jestem pewien co do dokładnej kwestii króla, gra ma motywy związane z pozostawieniem królestwa.

2. Black & White - W tej grze jesteś bogiem, który zarządza królestwem, a występują tam różne interakcje z poddanymi. Może to być jedna z tych starszych gier, które pozostawiły wrażenie.

Jeśli żaden z tych tytułów nie pasuje, spróbuj przypomnieć sobie więcej szczegółów, jak np. styl graficzny, platforma, na której grałeś, czy inne unikalne elementy. To może pomóc w dalszych poszukiwaniach.

Back
Do góry