H
Hirutaro
Gość
Cześć wszystkim. Mam problem ... grywam sobie dalej Battlefield Bad Company 2, ale za nic nie potrafię opanować trudnej sztuki latania helikopterem. To znaczy podstawy znam, umiem wystartować, wylądować, w miarę sprawnie prowadzić wymianę ognia z jednostkami na ziemi.
Tylko mam problem ze skutecznym użyciem helikoptera.
Jedne helikoptery są jakieś takie wolne dla mnie, inne szybkie i zwrotne. Jednak gubię się kiedy zaczyna się mocny ostrzał. Nie umiem manewrować na tyle sprawnie, żeby ktoś nie stuknął mnie rakietą. Ilekroć próbuję jakoś szarpnąć w bok helikopterem rozbijam się o ziemię albo o zbocze >.>
Gubię się też przy walce z innym śmigłowcem.
Ostatnio udało mi się polatać dłużej i nie spaść, choć winę zwalam chyba na niezbyt dobrych przeciwników.
Tylko mam problem ze skutecznym użyciem helikoptera.
Jedne helikoptery są jakieś takie wolne dla mnie, inne szybkie i zwrotne. Jednak gubię się kiedy zaczyna się mocny ostrzał. Nie umiem manewrować na tyle sprawnie, żeby ktoś nie stuknął mnie rakietą. Ilekroć próbuję jakoś szarpnąć w bok helikopterem rozbijam się o ziemię albo o zbocze >.>
Gubię się też przy walce z innym śmigłowcem.
Ostatnio udało mi się polatać dłużej i nie spaść, choć winę zwalam chyba na niezbyt dobrych przeciwników.