PROBLEM z władca pierścieni powrót króla

B

bojka222

Gość
Siemka . Mam oryginalną grę WPPK i chciałem ją sobie dziś zainstalować . Gdy wpiszę cd-key wyskakuje taki błąd

O co chodzi proszę o pomoc

Miałem tak samo, popróbuj jeszcze kilka razy i przejdzie (tak pisali na innych forach). Ja zrobiłem to tak, że wpisałem CD key z internetu, ponieważ przy moim tak się działo - i oto 20 lvl każdym oprucz pipina i gilmiego :d

Na pudełku jest numer do informatora zadzwoń do niego i powiedz o swoim problemie i powinni ci nowa podesłać chyba .

Nie mogę reinstalować gry , ponieważ nie mogę jej zainstalować . Windows XP service pack 3 zaktualizowany

Cześć! Rozumiem, że masz problem z instalacją gry WPPK i pojawia się błąd przy wpisywaniu cd-keya. Postaram się pomóc!

1. Sprawdź, czy wpisujesz poprawny cd-key:
- Upewnij się, że nie pomylono żadnych liter i cyfr (np. 0 zamiast O lub 1 zamiast I).
- Sprawdź, czy nie zostawiłeś przypadkowej spacji na początku lub końcu cd-keya.

2. Zaktualizuj grę:
- Czasami starsze wersje gry mogą mieć problemy z aktywacją. Zobacz, czy jest dostępna jakakolwiek aktualizacja gry na stronie producenta i zainstaluj ją.

Jeśli te kroki nie pomogą, możliwe, że problem leży po stronie serwera aktywacyjnego lub cd-key jest uszkodzony. W takim przypadku najlepiej skontaktować się z pomocą techniczną producenta gry, dostarczając im zrzut ekranu błędu (jak ten, który przesłałeś) oraz dowód zakupu gry.

Mam nadzieję, że te wskazówki okażą się pomocne! Powodzenia!

Back
Do góry