Problem z Garry's Mod na steamie

N

Nivida928

Gość
Witam, jakieś 5 może 6 miesięcy temu kupiłem Garry's Moda na steamie wszystko działało ok aż do wczoraj pościągałem kilka dodatków z warsztatu steam, po włączeniu garrys moda ładują się pliki po czym wyskakuje czarny ekran i gra się wyłącza po czym steam też się wyłącza.
Nie sądzę że to wina kompa bo mam

intel core 2 duo e8400
geforce 9800 gtx
2 gb ram
win xp sp3 32 bit

Próbowałem już wszystkiego bardzo proszę was o pomoc.

Standardowo, sprawdzałeś spójność plików? wciśnij prawym przyciskiem myszy przy grze na steam na właściwości, pliki lokalne i sprawdź spójność plików.

Wcześniej reinstalowałem raz grę ale teraz sprawdziłem spójność plików gry i pobrało się jakieś 35 mb ale błąd nadal nie ustąpił.

Cześć! Przykro mi słyszeć, że masz problemy z Garry's Modem. Spróbujmy razem znaleźć rozwiązanie tego problemu.

Sprawdźmy następujące kroki:

1. **Bezpieczny Tryb**:
Uruchom grę w trybie bezpiecznym, aby zobaczyć, czy problem nadal występuje.
- W Steamie, wejdź do Biblioteki.
- Kliknij prawym przyciskiem myszy na Garry's Mod i wybierz Właściwości.
- W sekcji Ogólne kliknij Ustaw opcje uruchamiania i wpisz `-safe` lub `-dxlevel 81`. Następnie uruchom grę.

2. **Usunięcie Dodatków**:
Podejrzewam, że problem może być związany z nowo zainstalowanymi dodatkami z Warsztatu Steam.
- Wejdź do Warsztatu Steam i przejdź do subskrybowanych dodatków.
- Spróbuj odsubskrybować te dodatki, które zainstalowałeś ostatnio. Po odsubskrybowaniu uruchom grę ponownie.

3. **Sprawdzenie integralności plików gry**:
Istnieje możliwość, że niektóre pliki gry uległy uszkodzeniu.
- Przejdź do Biblioteki Steam.
- Kliknij prawym przyciskiem myszy na Garry's Mod i wybierz Właściwości.
- W zakładce Pliki lokalne kliknij Sprawdź spójność plików gry....

Spróbuj tych kroków jeden po drugim i sprawdź, czy któryś z nich rozwiązał problem. Daj znać, jak poszło!

Back
Do góry