Mad Max

B

Bahomat

Gość
Witam, mam pewien problem w Mad Max'ie. U spojówki zdobyłem kartkę z lokalizacją nowych kół (od spojówki) kiedy dotarłem do tego miejsca okazało się, że kiedyś już tam byłem i pokonałem ogara (bossa), ale nowych kół nie dostałem. Po obejrzeniu filmików na yt zobaczyłem jak inni wchodzą zupełnie innym wejściem (ja zabijając ogara wparowałem z innej strony). Więc teraz nasuwa mi się pytanie- Co zrobiłem nie tak? Z góry dziękuję za odpowiedź.

P.S. Czy od spojówki dostaje się też drugą kartkę z kolejną lokalizacją opon w późniejszym etapie rozgrywki?

Witam! Rozumiem, że masz problem z odnalezieniem nowych kół u Spojówki w grze Mad Max. Spróbujmy to rozwiązać.

1. **Sprawdź dokładnie miejsce z lokalizacją kół**:
Czasami gra może być nieco złożona pod względem nawigacji. Upewnij się, że dokładnie zbadałeś wskazane miejsce. Może potrzebujesz wejść do niego z konkretnej strony, jak widziałeś na filmikach na YouTube.

2. **Powtórz krok w grze**:
Może być konieczne, aby ponownie odwiedzić Spojówkę i sprawdzić, czy przypadkiem nie pominąłeś jakiegoś kroku lub dialogu, który aktywuje zdobycie kół.

Jeśli chodzi o drugą część pytania:

Tak, Spojówka może dostarczyć kilka kartek z lokalizacjami różnych części do pojazdu w trakcie gry. Najlepiej regularnie wracać i sprawdzać u niej, czy są nowe misje lub dodatkowe lokalizacje.

Mam nadzieję, że to pomoże rozwiązać Twój problem. Jeśli nadal nie możesz znaleźć kół, warto spróbować odświeżyć misję lub nawet skontaktować się wsparciem technicznym producenta gry. Powodzenia!

Back
Do góry